Infinity logotype

Novosti

Infinity News Page
Infinity News Page scroll
Single News Image
Samit energetike Trebinje - SET 2024

Prošlog meseca smo sa velikim zadovoljstvom učestvovali kao zlatni pokrovitelji na prestižnom Samitu energetike u Trebinju – 𝐒𝐄𝐓 𝟐𝟎𝟐𝟒, jednom od najznačajnijih regionalnih događaja u energetskom sektoru. Tokom ovog intenzivnog i inspirativnog skupa, naša grupacija je imala jedinstvenu priliku da demonstrira svoju duboku stručnost, predstavi najnovije inovacije u oblasti energetike i aktivno doprinese bogatom programu konferencije.

Ponosni smo što smo ne samo imali počasnu titulu zlatnog pokrovitelja, već smo takođe bili aktivno uključeni kao predavači i učesnici panela, dijeleći naše bogato znanje, iskustvo i perspektive sa ostalim stručnjacima i liderima u industriji.

Posebno bismo da istaknemo jubilej naše članice, Kaldera Company, koja je nedavno obeležila nevkerovatnih 𝟑𝟎 godina uspješnog poslovanja. Ovaj veliki jubilej ne samo što predstavlja impresivnu posvećenost i postignuća Kaldere, već i svjedoči o našem neprekidnom angažmanu ka izvrsnosti i vođstvu u energetskoj industriji.
Uzbuđeni smo zbog novih izazova i prilika koji su pred nama, dok nastavljamo da radimo zajedno sa našim partnerima kako bismo oblikovali budućnost energetskog sektora i ostvarili održiva, inovativna i efikasna rješenja za svijet koji se mijenja.

Single News Slide
Single News Slide
Single News Slide
Single News Slide
Single News Slide