Infinity logotype

Novosti

Infinity News Page
Infinity News Page scroll
Single News Image
6. Western Balkans Digital Summit

Veliko nam je zadovoljstvo što smo imali priliku da učestvujemo na 6. Western Balkans Digital summit-u, održanom početkom oktobra u zgradi Parlamentarne skupštine u Sarajevu. Ovaj događaj oganizovalo je  Ministarstvo komunikacija i prometa Bosne i Hercegovine uz podršku Vijeća za regionalnu saradnju (RCC).

Ovaj važan događaj ove godine je okupio više od 400 učesnika - lidera, preduzetnike, stručnjake i predstavnike vlada iz regiona zapadnog Balkana kako bi razgovarali o ključnim pitanjima razvoja, saradnje i inovacija.

Infinity International grupacija je ponosno predstavila svoje ideje, inovacije i viziju za budućnost regiona. Tokom dva dana samita, učesnici su imali priliku učestvovati u informativnim diskusijama, prisustvovati panelnim sesijama, istraživati najnovije tehnologije i umrežavati se sa sličnim pojedincima iz regiona i šire.

Naša grupacija je istakla važnost saradnje između privatnog sektora, vladinih institucija i civilnog društva u cilju stvaranja povoljnog poslovnog okruženja, podrške inovativnim preduzetnicima i jačanja obrazovnog sistema. Takođe, naglasili smo potrebu za investicijama u infrastrukturu, digitalizaciju, obnovljive izvore energije i zaštitu životne sredine.

Učestvovanjem na ovom samitu, Infinity International grupacija je pokazala svoju posvećenost jačanju regionalne saradnje i doprinosu ekonomskom razvoju regiona zapadnog Balkana.

Zahvaljujemo se organizatorima na pruženoj prilici da budemo dio ovog važnog događaja i radujemo se budućim projektima i inicijativama koje će proizaći iz ove saradnje.

Single News Slide
Single News Slide
Single News Slide
Single News Slide
Single News Slide
Single News Slide