Infinity logotype

Novosti

Infinity News Page
Infinity News Page scroll
Single News Image
Digital Snow 2023 Jahorina

Tokom prošle sedmice, bili smo ponosni sponzori Digital Snow 2023 konferencije, održane na Jahorini.

Jahorina, poznata po svojim planinskim stazama i netaknutoj prirodi, pružila je odličnu priliku za okupljanje stručnjaka iz digitalne industrije. Konferencija Digital Snow 2023 bila je jedinstvena prilika za učesnike da razmene znanja, iskustva i najnovije trendove u oblasti digitalnih tehnologija. Naša grupacija je prepoznala važnost ovog događaja i odlučila da podrži konferenciju kao sponzor, sa ciljem da doprinese promociji i unapređenju cyber sigurnosti.

Jedan od ključnih momenata konferencije bio je predavanje koje je održao predstavnik naše grupacije, Vladimir Perišić, direktor kompaniej Prointer ITSS na temu “Cyber sigurnost i zaštita podataka”.

Tokom ovog predavanja, naš stručnjak je dijelio najnovije informacije o aktuelnim prijetnjama i izazovima u oblasti cyber sigurnosti. Učesnici su imali priliku da saznaju o najnovijim tehnikama napada, kao i o efikasnim strategijama zaštite podataka i informacija.
Sponzorstvo na konferenciji Digital Snow 2023 nije samo predstavljalo priliku za promociju naše grupacije, već i korak ka stvaranju sigurnijeg digitalnog okruženja za sve.

Kroz aktivno učešće u ovom događaju, naša grupacija je potvrdila svoju posvećenost unaprijeđenju cyber sigurnosti i spremnost da dijeli svoja znanja i iskustva sa širom zajednicom stručnjaka.

Single News Slide
Single News Slide
Single News Slide
Single News Slide
Single News Slide